dimarts, de juny 06, 2006

Grààààcies!

Açò és el que m'han (m'heu) regalat:

-Unes ulleres de sol, que ja em feien falta; ara ja no aniré per ahí amb cara de mala llet per culpa del sol.
-Historias del bar, un còmic de Muñoz y Sampayo que m'he començat a llegir (ja he dit que en exàmens el que més m'agrada fer és llegir còmics, per a desambafar-me de les literatures, dels OD i de Jaume I). De moment, té molt bona pinta: em pertorben eixos dibuixos torturats i angulosos, i eixos personatges de série negra. O siga, que m'agrada prou.
-La caixa Sound + Vision, una caixa de luxe i d'allò més fina sobre el meu mite, on hi ha tots el seus èxits, però en versions desconegudes, directes i inèdits de totes les èpoques: en eixe moment els meus esfínters es van soltar de vore allò davant meu.
-
Unes espardenyes de careta marrons, però no estan en la foto perquè les tinc a Gandia. Pel número de sabata, més que res. xD.
-Un banyador anys 50 superxulo, i superhomo, que ressalta el meu cul (la part del meu cos que més m'agrada). Quan me'l pose, parec una de les meues fantasies Beefcake del gran Bob Mizer.

Només m'ha fallat la Divina Providència, que m'havia de regalar: o un home, o els crèdits que em falten, però bé, seguiré esperant...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Collóoooo!!!

Quins regalets, xico, quan vaja sé d'algú que m'haurà de copiar alguna coseta, jejeee...

I el número, què? No el van encertar? xDDD