dimecres, de juny 14, 2006

Després de Sufjan Stevens...

Ai! Des de fa una setmana estic enganxat a Lost: no puc deixar de vore capítols i capítols entre tema i tema, perquè mira que vicia, la cabrona. I a més, des de fa una setmana també que estic més eixit que una mona, i molt bleda: tot per culpa del protagonista, Jack, que me'l follaria en plan bèstia mil vegades allí mateix en la selva, i després me'l portaria a casa a fer-li dinarets mentre ell treballa en l'hospital (perquè és metge). Jo seria el maridet eficient (per ell, sí que ho seria), i deixaria que em cuidara i em mimara... però en el llit manaria jo, eh? que ahí m'agrada portar jo la iniciativa. Seria ideal.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

x'D

i el malote Sawyer o l'exòtic Sayid?

EEC ha dit...

Ui! No, no. Amb Jack fou amor a primera vista, des del primer segon que va eixir; després, quan es va llevar la samarreta, i va ensenyar tot el "pecholobo" suat i amb el tatuatge, ja es va convertir en obsessió.

No el canvie ni per Sayid (perquè el Sawyer no m'agrada gens, amb eixa cara de francés), i això que a mi el tema moro em tira molt, i este té moooolt de morbo...mira, ja tinc fantasia!

=)

Anònim ha dit...

Eloi, solo puedo decir una cosa : TE SALES POR TODAS PARTES

Izevsk ha dit...

Açò no pinta bé!