dimecres, de febrer 01, 2006

M'ho meresc (i no tornarà a passar)

Açò és una acte de contricció pública: acabe d'arribar de Gandia, estic sense gas, he vist amb horror que tornaven a fer obres al meu carrer (però això no és culpa meua). M'he malpreparat una sola assignatura de les DOS que tenia (l'altra me l'he deixat perquè no he anat a classe en tot el curs; de fet, fa mesos que no em passe per la facultat), i m'acabe de donar compte que la data de l'examen fou la setmana passada (silenci significatiu). Tenint en compte que no he fet un brot en tot el curs, i que no tenia gens de feina, crec que en aquests moments, a les 19:08 del dia 1 de Febrer del 2006, acabe d'arribar al punt més baix de la meva vida acadèmica, si no de tota la meva vida, sí de molt de temps ençà. Enhorabona, xiquet, t'has lluït.

I ara? Ara m'he quedat en blanc, in albis, estupefacte. Però, evidentment, no pense mortificar-me ni sentir la més mínima pena: m'ho meresc, i l'hòstia moral em servirà per despertar-me d'aquesta apatia que ha sigut la causant de tan gran desastre personal, i posar-me les piles JA.

Això sí: jo me'n vaig primer a Madrid.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

petita llagosta!
pensa en relatiu: qué és un cuatrimestre comparat en tota la vida?... res... un instants en el record d'aci uns mesos... i ja q dir en uns anys...
que no ets llicenciat este mes? iratu! q més dona! algú va inventar juny, no? doncs a aprofitar-lo... sino nu estaria al calendari!
apa nen! besets..

abrusa ha dit...

Que te quiten lo bailao! Allarga tant com pugues la vida d'estudiant, prenda. T'ho dic jo que porte ja dos anys de currele. Tot i que cada vegada més adaptada a aquesta vida (la pasta és la pasta), enyore aquells dies de Facultat. Quin plaer no tindre gairebé obligacions!

Ja celebrarem que ets un sr. llicenciat al juny, que fa caloreta i podrem banyar-nos en la font de la plaça de Benimaclet!

abrusa ha dit...

I...a fer-ho, a fer-ho, que el món s'acaba a fer-ho! Que vaja bé per Madrid i per on et porten els peus (o els mitjans de transport!)

Anònim ha dit...

sorry eloi, xo jo no vaig a dir-te q esta be o q tranquil q ja quedara juny.

el q t'ha passat es molt trist i no esta be, gens be. nen! 1 assignatura? i se't passa? no carinyet meu, no esta be. espere q eixe mea culpa siga de veres i q el proper quadrimestre intentes recuperar el temps perdut (perdut acadameicament, obviament).

anim i q t'ho passes be (molt be) a madrizzz.

ps. si, ja se q em toca a mi ser la mala dels blogs, xo es un paper q algu ha d'acomplir, no? a mes, aixi lluixen mes la resta de comentaris, jeje.

muaka

Anònim ha dit...

una ciber-colleja pa tu: PLAKA!

Anònim ha dit...

Ara passa-ho bé , i no oblides l'aprés.

Mai ha dit...

Eloi... Te lo dije el otro día y te lo vuelvo a repetir por aquí: Necesitas una agenda ya mismo.

Y yo tengo una para ti =)

Izevsk ha dit...

sarPendo!!Trobe que es la primera vegada que no soc el campeon! Algun dia tenia que ser...

EEC ha dit...

Ei xiquets, que ja estic ací: doncs sí, accepten "collejes", consells -Carme, la veu de la raó ;)- i, com no, agendes. Ja estic recuperat!!