divendres, de febrer 17, 2006

Cum Laude

Hui he tingut la sort d'assistir per primera vegada a la lectura d'una tesi i, més encara, de la lectura de la tesi d'uan amiga meua. I, encara més, d'una tesi com la seua on, per primera vegada, com s'ha dit allí, la universitat ha donat compte de la societat i, en concret, dels moviments socials i dels Salvem: és una bona notícia per a nosaltres, i per als mateixos responsables d'aquests Salvem, que fenòmens com aquests resten en la memòria intel·lectual i que s'encarregue gent tan competent com la meua amiga.

Dame una C, dame una A, dame una R, dame una L, dame una A! CARLA, ERES LA MILLOR!!

PD: Ara a celebrar-ho, no?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

crec que qualsevol dels allí presents ens emocionarem i ens quedarem amb un bon sabor de boca i molta reflexió

Neus a Napoli ha dit...

la vull llegir!!!
a vore si es podeu fer amb una còpia i me la porteu.
Tenim una bona comunicadora.

Sandra ha dit...

Amb la passivitat que, almenys a mi, et deixa un acte, amb la proximitat familiar d'alguns presents, sols amb la reflexió al camí de tornada et trobes amb la bona i gran sensació al cos, no li calen adjectius més erudits, que no som invisibles del tot. Tot és possible i tot està per fer.
Enhorabona Carla!!

abrusa ha dit...

Moltes gràcies, Eloi. I gràcies també a la resta, "amigatxos" i "amigatxes". Em va fer molta il·lusió veure-vos allà. Fou important per a mi. I gràcie, també, pels "elogis". I ara, a celebrar-ho. Açò, els 25 i tantes altres coses...

Per cert, potser entre setembre i octubre inaugurem l'àtic! Encara farà temperatura per a fer una festetata.