dimarts, de setembre 20, 2005

Nota del senyor que fa aquesta cosa

Com haureu notat els blogaires darrerament, la publicitat s'ha filtrat de manera poc ètica en els nostres espais personals (I think that you have a nice blog...). Afortunadament, ja se com evitar-ho: a partir d'ara, qui vulga fer un comentari haurà de fer allò de la "word verification". Ja se que és un fer la mà, però és l'única manera d'evitar que s'anuncien empreses de liposucció com em va passar a mi.

P.D: els qui ho facen hauran de donar les gràcies al senyor Miq per difondre la descoberta (és que jo sóc una mica inepte per a la cibernàutica i aquestes coses se m'escapen :P)

4 comentaris:

Miq ha dit...

Your blog is so interesting! Please keep posting! By the way, in case you're interested in penis enlargement, please read here. :D

Per cert, perdó per l'off-topic, però l'enllaç aquest és d'un bloc on fins i tot hi ha gràfiques que mostren la rapidesa amb que creix el penis de l'home. Ja li fa 15,5 cms (+1 cm en 16 setmanes)! Com diu ell, I mean, what the hell, my penis is bigger now..

Mareta ha dit...

perla, com t'he dit anant cap a Casa Vella (remembering total!), jo preferisc eliminar-los, però et seguiré comentant encara que em faces fer més faeneta, jiji...

m'ha agradat molt veure't de nou! i taladrar-te a fotos, jeje!

per cert, encara hem de parlar... :-)

Ewok ha dit...

Anda que avises mar, passes de mí !!!! ara et farà massatges la mare de marco i el monastre Amedio eixe

Mareta ha dit...

ewok! pensava que estaves per les Valències! a veure si hui fem una quedaeta, ok? una besaeta!!!