divendres, de juny 24, 2005

LE GRAND BUFFET

Igual que tots els bloguistes comenten les pel·lícules, llibres, discos, etc. que els han agradat, jo parlaré d'un resataurant on he dinat hui amb Nati i Pura (ma tia i l'amiga, respectivament, per a qui encara no n'haja sentit parlar): es diu La tastaolletes, i és un local acollidor, de menjar vegetarià, valenciano-parlant i, com diria Ana Botella, pertanyent al lobby rosa. I té menú per nou euros. Hem dinat, de primer, una amanida de diferents encissams, amb algues seques, carlota i vinagreta de figues i timbal de gaspatxo, que és un gaspatxo al revés (o siga, pebres, tomaca i cogombre talladets, i un raig de gaspatxo "normal"): boníssims, fresquets i sabrosos. I de segon, un arròs melós de verdures variades, i rotllets -prou grandets, de xampinyons amb sèsam. Estaven deliciosos, però la grand surprise ha vingut amb els postres: Un tiramissú amb el bescuit de garrofa, una tarta de brullo amb xocolate i un gelat de xocolate blanc amb una crema de té verd. Impressionants; molt suaus i gens dolços, com a mi m'agraden.
En fí, busqueu eixe lloc pel Carme (en Na Jordana) o. millor crideu-me per a tornar a anar. I això va sobretot per al Comando Fartereta!

4 comentaris:

xouba ha dit...

AAAARGGGG AAAAARGGGG
QUÈ BO...

Mai ha dit...

jajajajaja

Cuando acaben los exámenes... todo se andará...

Anònim ha dit...

ja saps... jo sóc del comando...
abans de Napoli... ens toca tastaolletes. b7s
Neus

Anònim ha dit...

No podria tindre una entrà més triomfal al blog que per la secció fartera. Ara ho tinc agre però a la volta de l'exili a València ja se per on començar una bona ruta.

Ja aniré deixant-vos notetes...

B7s mil

Sandra (Alpìnista-Samurai)