diumenge, de juny 19, 2005

JA MÉS TRANQUIL
Ara que m'he desfogat, vull fer unes quantes aclaracions prèvies que hem vaig deixar ahir:
a) El títol del blog: per si algú s'ho pregunta o m'ho pregunta, "a lad insane" és una de les maneres de llegir el títol d'un disc de David Bowie, Aladdin Sane (1973), i que es pot traduir per "un noi boig". I la raó per la qual he triat aquest nom és que Bowie és el meu músic preferit (època 1970-1980, després tot el que ha fet és merda), com saben tots els qui hem coneixen i que ara estaran somrient llegint açò, i també perquè sempre m'ha fet gràcia aquest joc de paraules, mira tu.
b) Vull aclarir que jo NO SE D'ORDINADORS NI ESCRIURE AMB EL TECLAT llevat de les quatre nocions bàsiques, així és que si algú veu faltes o errates d'eixes del teclat, que no m'ho tinga en compte, perfa...
c) Ahir vaig dir que tenia amics amb blogs: ací van el nom dels autor, i el degut respecte i devoció: "Sou la meva inspiració, xicons", com diria la guanyadora d'un Grammy, o un Premio Amigo. Vull una ovació a cada nom :) DUGONGO!, MAI! GONÇALET! FELIP! GABRIEL PETIT!
(the first of the first, però ja no funciona, ohhh...) i, last but not least, XELFER! Crec que no hem deixe cap, a banda d'altres que visite però que no els conec, i crec que ja he dit tot el que volia dir hui. A més, se m'acaba el temps en el locutori xungo on estic escrivint, així es que, xiquets, vos deixe. Bon nadal i bon any.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ole, ese insane FILÓBLOGO!

(en valencià, filòbleg, no tenia ni sentit ni punyetera gràcia, jeje)

FELICITATS!
b7s!
Bpt