dimarts, de novembre 28, 2006

Sí (amb reserves i tot)

Açò és un confessió pública: ara que el pacte entre el Bloc i EU està avançant, i després de mil voltes anant del sí al no, i del no al sí, he decidit que, si al final surt endavant, jo recolzaré eixe pacte. Sí, ja ho se, ja ho se...ja ho he parlat i pensat mil vegades: se que no és ni de bon tros el que vull; se també que si al final ix tot bé, me'n penediré més tard o més prompte; també reconec que MAI m'he fiat del Bloc, i que del PC, en fi, sempre he pensat que al final són uns flatosos i que són més sectaris que ningú (i del Joan Imbècil millor no en parlem, que em pose nerviós), i també tots els qui em coneixen saben que sóc molt crític en general amb tot el món polític i/o ideològic (com s'ha de ser). A banda, tots sabem que hi ha el perill de la conveniència en comptes de fer allò convenient (per part dels dos)...i també que porten temps bregant, i fins hui mateix, no sembla que la cosa tirara endavant...

Ara bé, jo, pragmàticament, egoistament, no podria suportar quatre anys més del PP. Estic dels nervis ja de pensar-ho. Cal tirar-los fora, per l'amor de Déu! Així, com a mínim, podré queixar-me d'uns altres...

Per això, jo, malgrat totes les ampastraes que puguen fer, tots el dubtes, tots els entrebancs... votaré al Pacte, si al final es fa. I (açò és una enquesta) vosaltres?

Nota: i com sempre dic, el que en el fons mai perdonaré al PP és que sempre em faça engolir-me el meu orgull i les meues paraules, quan dic que és la última vegada que vote, per la por de tornar-los a vore; si no existiren, no em posaria tan condescendent, home!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ai company insane, això que dius també em passa a mi; en el meu cas, senzillament, és que ja no em crec les distintes tribus polítiques, i darrerament de les tribus d'esquerres/nacionalistes. Quina pena que es confonga la Política, amb les tribus i sectes que pululen al seu voltant. Però, com a tu et passa, a la fi, cada 4 anys em desdic de les meues promeses, i vaig i vote (un poc a la francesa: amb el nas tapat, però vote). Perquè sí, perquè eixa opció a priori és un "mal menor" front el que està passant ací i ara. Uah! quin efecte il·lusionant ens ha fet el pacte, no?

xouba ha dit...

ai..hui ho parlavem durant el dinar...i pensavem en l'angunia d'una altra legislatura del PP al nostre país, en el que de forma democràtica ix elegit un partit polític (a voltes la democràcia...és una merda) amb el que no estem d'acord i que té de tot menys vissió política (la política és per al poble, no per a quatre empresaris). Això, he pensat en la dictadura de Franco, 40 anys sense posiblitat de canvi...uff...això si que és dur.

Sobre el pacte...en fi...ara per ara és la millor solució. No és ni molt menys LA solució, però un granet d'arena.
No tenim tampoc altres opcions

ais...la terra...

Izevsk ha dit...

pos jo, q voleu q vos diga...si va avant la cosa tenim el show assegurat, i si no...també!!! visca la barra! lliure!
(pero jo vote, hombre q si vote... és com un partit del madrid, la cosa és q perguen els malos!)