dijous, de novembre 09, 2006

Incorrecto es que yo vomite mi mollenque antequerano con zurrapilla de lomo

Sempre he sospitat de la paraula "tolerant". Pense que és un terme perillós i, encara pitjor, mentirós: un no ha de "tolerar" o "acceptar", com qui tolera les mosques o les panderoles; m'enteneu, no?

Doncs aquesta senyora, insigne pensadora, en aquest article totalment impagable -sense comentaris- té l'honestedat d'admetre que NO ÉS TOLERANT. Salero! És una mica llarg, però paga la pena.

I de propina, uns moments de record al també inefable Aquilino Polaino, de descollonant memòria...a mans de Xavi Castillo, el nostre heroi i bufó nacional particular.

5 comentaris:

doppelgänger ha dit...

Impagables les dos aportacions.
x'D

No sé quina m'agrada més perquè l'article serà lo que serà però eixa maripili té una gràcia pa escriure.

dAvidet ha dit...

Ja fa dies que el vaig llegir i encara somnie en què cony consisteix l'ascomrçar d'esta senyora!
escrivà de balaguer estarà orgullos d'ella, allá dónde esté!

Anònim ha dit...

Menuda Tipeja, con eso del Día del Orgullo Heterosexual!!!!

Sandra ha dit...

Companyero, que jo portava dos dies en la panxa rebolicà i mira, com anava a saber que tot això era q m'havia namorat d'una tal Vadeberguen (como su propio nombre indica...)
M'ha il.luminat! Una dona que disfruta d'un bon asmorsarot desprès d'una nit de sodomía en a saber quin forat antrós, però hetero eehh!!, i clar, després d'hores de despetorre és normal q, qualsevol mostra d'afecte, amb el més mínim fluid de per mig, li rebolique el seu estomac carregaet de whisky amb la pressa de contacte
del lomo eixe.
I va ser que és topà amb dos mariquites, com podrien haver estat qualsevol ente viviente i allà q va anar ella!
total, q un dia he de quedar en ella, crec q té moltes perversions amagades q la humanitat no és pot pedre! Quanta sabiduria! Ha fet un manifiesto bolleril i tot: "la vista de un usado y peludo trasero es lo menos motivador del mundo", "agarrar una silla y meteros un silletazo"
Ha nacido un mito!

abrusa ha dit...

Amb eixa cara de figa mústia no m'estranyen gens les seues "opinions"...

Una repremida, això és el que és eixa tia.

Ai!