dissabte, de novembre 11, 2006

HOLA I ADEU

La vida està plena d'anades i vingudes, de retorns i d'evolucions; de canvis, en definitiva. Som persones, i qui no es mou, mor. Per això, hui anuncie, amb mescla de tristesa i alegria, la mort i el naixement de dos blogs: tristesa perquè el senyor Xelfer/refleX ha decidit tancar -ara sí definitivament, el seu blog; un blog que tots hem seguit, i amb el qual hem rigut, hem aprés, i ens hem estranyat també manta vegades. I, també, hem aprés a conéixer el nostre amic una mica més, per què no. A més, he de dir que jo, personalment, li tenia una especial estima a eixe blog, perquè va néixer al mateix temps que el meu, només que amb unes hores de diferència: ha anat parell a aquest i, com aquell, jo també he tingut la temptació de tancar-lo més d'una vegada. Però ell és més valent, i ho ha aconseguit, al final. I ho fa, a més, per la porta gran, i amb molta coherència...

En fi, senyor Xelfer, molt de gust, també, i bon vent i barca nova!!

Ara bé, ja he dit que també hi havien alegries; i és que mentre un blog moria, un altre acabava de néixer: un projecte molt interessant, i que està pensat amb molt de carinyo i molt de comboi. I per gent, entre ells dos grans amants de la cuina i el plaer, com són Neus, i el mateix Xelfer, als quals també li tinc molta estima; vaja, que no puc més que estar pagat de De calories i plaers, un projecte que encara està en bolquers, i que com sempre no sabem com acabarà, però que se que es comença amb molta il·lusió. A més, que voleu que vos diga, un blog dedicat a la (nostra) cuina, amb receptes, dietes, fotos, menús, consells, guia gastronòmica...i tot des d'un punt de vista mediterrani, local, casolà i amb amor. Tot això, i alguna cosa més que se'ls acudirà, a mi m'ha de captivar de seguida, no? I segur que a tots també. Així que xiquets, no perdeu fil de com s'anirà construint aquest fantàstic projecte, i aneu comprant carxofes!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh! Mil gràcies per aquesta entrada tan preciosa!

Bon gust! I caxondeo!

Decalories naix, com diria algú, amb tota l'ambició que cap en una tallada de meló d'alger! Amb això ja està tot dit, no?

Crec que parle per tots quan dic que a partir d'ara, com a bon bon vivant x'D i com a bon fartereta sobretot, quedes automàticament convidat a col·loborar en el nou projecte gastronòmic, si et ve de gust, clar!

EEC ha dit...

Em ve de gust, és clar, i col·laboraré amb molt de gust, jeje
(festival...).

De fet, per començar, propose la fantàstica frase "Amb tota l'ambició..." com a lema del blog, ja que, en realitat, és una filosofia que hem aplicat sempre, però sense saber-ho!