dissabte, de març 11, 2006

Ja en som un més en la família (Nua ja ha parit!)

Doncs sí, al final, després d'una llarga espera, ha nascut el xiquet (perquè només n'ha sigut un, al final, però bé). I, a més, amb conat de tragèdia inclosa: resulta que el dia abans, van anar Nati i Pura a fer-li la darrera ecografia, i els van dir que el cadell estava mort...i que calia llevar-li'l amb cesàrea, amb úter i tot (amb la qual cosa ja no podria tindre més fills). Elles, que són fortes, van acceptar, i ahir van anar al veterinari per què fes el que calia. Van anar a passetjar per a airejar-se una mica i, al tornar, el veterinari els va dir que tenien una sorpresa...Pura ja estava dels nervis, fins que li van ensenyar el cadellet acabat de nàixer! Sembla que, al llevar-li l'úter a Nua (sí, li l'han llevat), van decidir veure si, de tota manera, el cadell estava viu. I ho estava! amb poques constants vitals, per l'anestèsia de la mare, però bategant: van reanimar-lo, amb sonda i tot i, ahir, quan vaig arribar a sa casa, estava dormint com un angelet, al costat de sa mare (oh....).

I és super bonico!!! marronet i blanquet, tan menudet...(encara que és més gran del normal, perquè només estava ell). Les dues àvies estan pletòriques; cansades (han dormit en el menjador, i no han eixit de casa, en tota la setmana), però felices. Nati no para queta (Pura ja li renega, perquè l'altra no fa més que "estimular-lo" per què mame, i respire, i estiga calentent...diu que una mica més, i li posa Mozart a l'embarassada per què el xiquet eixira més "intel·ligent"), però ja se sap que dues bolleres sense fills, doncs és normal que es torben d'aquesta manera amb la gossa, xD.

Bé, resumint, que tot ha eixit bé, que eixe cadellet estarà mimadíssim (fill únic, i damunt "renascut" de la mort), que Nua ja és una dona realitzada, i que "Con ocho basta".

Per cert, i sobretot per a Araceli, que estava expectant: ahir no tenia la càmera de fotos, però aquesta setmana li'n faré, i les penjaré ací. És taaaaan mono...

3 comentaris:

abrusa ha dit...

Felicitats! Això et converteix en "tio", no? Què fort, però què fort! Això es mereix una cerveseta i uns quicos "ancà que sia".

No sé si ens vore'm o no abans del vostre viatge a les Itàlies, així que...A passar-ho bé! I a fer-ho, que el món s'acaba!

Izevsk ha dit...

Xe q no ho sabia!! Enhorobona per lo q et toca! Acabarem tots com Nati i Pura, al menys jo, fumant petes i posant-li música clàssica al gos, o pitjor! a les plantes!!!

xouba ha dit...

OOOh la meua sincera felicitació per a la mare, les avies i el tio.
Moltes gràcies per la consideració de mostrar elements visuals per a l'extranger.

MOLTS BESOS