dijous, d’agost 18, 2005

Glitter

Jo vull ser estrella del glam. D'una banda, a mi la purpurina i el confetti me maten, i eixa ambigüitat sexual, que sembla que s'ho follen TOT. També m'encanten eixos vestits resplendents, brillants, atrevits (el fons d'armari del Ziggy era impressionant: la Agatha Ruiz de la Prada -amb perdó- era una figamolla al seu costat)...igual que el maquillatge (rímel, pintura d'ungles, parpelles que es puguen veure de mil metres lluny)...en definitiva, tot val mentre estigues imponent. També, i sobretot, l'actitud conscient de ser una estrella damunt i fora de l'escenari, amb el gest a la cara de suficiència per sobre de tot...em fascina.
O també, ser un crooner del rock, a l'estil d'Elvis, Jarvis -Pulp- Cocker o Nick Cave: tenen la mateixa actitud i "mística" en l'escenari (pareix que la seva imatge quan actuen estiga per damunt de tot i de tots, fins i tot d'ells mateixos: no són persones, són déus) i fora d'aquests; m'encanta eixa cara de "ho he probat tot, i he estat en tots els llocs, babe, i no m'importa si no m'escoltes; no cante per a tu, sinó per a mi", però sense la capa de rímel. En definitiva, m'agradaria ser una rock star, please.

8 comentaris:

xouba ha dit...

je je

aquest post no podia fallar...ja creia jo que no compliries les meues espectatives---jiji

be...no se...tant d'artifici cansa al final (i mira que jo...). Crec que ja val de tant de mites i polles...que al cap i a la fi no ens fan res de profit...

Un saludet...i SÍ...jo també vaig pensar en un zurullon flotante. Va be?

doppelgänger ha dit...

No sé si això és molt aconsellable, però si realment vols fer el que t'agrada sense la necessitat del consentiment de ningú comença per llevar l'útima paraula de l'entrada.

Mai digues 'please', digues 'haa!'

Anònim ha dit...

Freak, freak show!

Podríem fer una festa de disfresses. La vida és una contínua aparença i, d'una altra banda, és un bon inici cap a l'estrellato! Jo vull ser: GodzRITA! Qui més escull disfressa?

Anònim ha dit...

exacte, xelfer... la paraula màgica ha de ser "ahora", "ara" o "now" i mai "perfa", "perfi, ni "please"

=P

EEC ha dit...

Per al Xelfer i al Bpt: gràcies pel consell. Ara diré "I'm gonna be a rock star, and I'm gonna fuck you all with my songs!!" millor no? :)

EEC ha dit...

I per al Ewok: Jeff Buckley? home,a mi no m'agrada massa, però gràcietes...molt emotiu. Besets per al meu osset galàctic preferit.

Anònim ha dit...

Glitter me recuerda a Mariah Carey y Mariah Carey me recuerda a Glitter y Glitter, Glitter me recuerda:

LOVERBOYYYYYY AH, AH, AHHHHHHHHH

=)

Que brille todo, que brille todo. O como decía un primo mío que "obrille" (por ejemplo: el pobre escuchaba:"Mira la luna... ohhh!!brilla!!!. Nuevo verbo: obrillar)

nota: ¿Ya te has recuperado de la caída?

Anònim ha dit...

crec q la cosa no està en ser-ho ( però animalito, quién te has creido que eres?), sinó en creure q ho ets, i aleshores ho ets.