dimecres, d’agost 03, 2005

"I just don't know what to do with myself", more or less.

M'està entrant el nervi acadèmic...i sobre el meu futur: no trobe la manera de fer el CAP en cap lloc (ja-ja, acudit) perquè, o he d'haver acabat la carrera, o he d'estar matriculat en aquella universitat. I, encara que tots diguen que el canvi de pla d'estudis, que allargarà el Curs d'Aptitud Pedagògica fins als dos! anys porten proposant-lo des de ja fa temps sense que complisquen l'amenaça...em temo que sí: ara va de veres. I la perspectiva de quedar-me dos anys més estudiant és horrorosa...no se, no se què fer. De moment, em ve al cap el terrible pensament: "capullo: per un puto quadrimestre, per un puto quadrimestre, que te toca pringar". En fi, ja veurem si els fats i, sobretot, la meva tendència a deixar que les coses "pasen" i prou, em deixen acabar la carrera prompte!

6 comentaris:

Miq ha dit...

Com com com??? 2 anys per a fer el CAP? Ostres, no estic gaire informat i potser parlem de coses diferents, però jo sóc informàtic i vull fer el CAP aquest proper curs (la intenció és fer suplències) i, com a mínim allà on ho vull fer (UPC) les classes van de mitjans d'octubre a gener, i les pràctiques de gener a abril. El que no em queda clar si això és vàlid per a totes les especialitats i per a tots els centres on es fa el curs...

xouba ha dit...

benvingut a l'univers paral·lel·lll de la incertesa.

Cada cosa al seu temps. Mira be lo del CAP, centrat en acabar la carrera i fes el que toque fer.

Quin remei! no pots fer una altra cosa. Es mal que les normes vinguen de fora ei?

Només put dir-te:ànim!!! i molta sort.

(des de tu universo)

Ewok ha dit...

Eloi, te recomane que et passes pel ADEIT a vore si pots fer el CAP. També pots passar-te pel FOREM a Gandia (Prop del Xino Feliz) i intentar que et fiquen al curs de formador profesional (no és el CAP però té el seu interés).
De totes maneres es estrany que no ho pugues fer al Poli de Gandia

EEC ha dit...

Per al Miq: doncs sí, si estàs parlant del "curs d'adaptació pedagògica", és a dir, el requisit acadèmic per poder donar classes, l'any que ve, pel que sembla, serà de dos anys...porten des de ja fa anys volent fer-ho però encara no s'havien decidit. I a mi em toquen els collons (amb perdó), perquè és necessari haver acabat la carrera en tots els centres, i en tots és de setembre a gener, pel que he vist. Així que espere que a tu t'apanye, perquè jo acabe la carrera en febrer i, òbviament, ja no em dóna temps. Sort!

Miq ha dit...

Doncs sí que he tingut sort, perquè això de fer el CAP és el primer any que m'ho plantejo i no sabia res de que pensessin allargar-ho.

Anònim ha dit...

Xiqüelo, que no cunda el pánico. Ja et vaig dir que això dels dos anys fa "lustres" que ho diuen. És l'amenaça fantasma, com l'Estar Uors eixe. Doncs res, una besaeta i a reveure. Carleta.