dimecres, d’agost 17, 2005

Escola de sirenes

Crònica negra: ara fa mitja hora ha hagut una tragèdia que ha estat a punt de convertir-se en massacre. Vaig a contar-ho tot: he anat al vàter després de dinar, i he tirat de la cadena...he anat a la meva habitació i m'he posat a llegir, fins que he sentit la canonada que seguia tirant aigua. He tornat al quarto de bany perquè pensava que s'havia enganxat la cadena i, quan estava en la porta...he relliscat sense saber com, i he caigut a terra estrepitosament. Ha eixit mon pare de la seva habitació -que està al costat del bany- i els dos hem vist incrèduls com tot el quarto de bany era tota una bassa d'aigua que brollava escandalosament del dipòsit del vàter i que arribava uns dos metres enllà...
Quatre dits d'aigua que em hagut de llevar entre mon pare i jo, mentre me n'adonava que havia vist la mort al meu davant, en forma de sirena que, amb els seus cants embaladits, intentava que em descalabrés...esfereïdor, no?

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Has vist passar la mort davant teu en forma de sirena o en forma de zurullo? jeje.

Es que el que no et passe a tu...

Anònim ha dit...

Ja li ho deien a Ulisses: No escoltes el cant de les sirenes.

Si foren sirenos seria una altra cosa.

Per cert, parlant d'açò i d'allò, l'altra dia vaig descobrir un nou "antro". Un "imbient" que era massa. Ja hi anirem.

Anònim ha dit...

Cuanto ayer me contaste en directo lo que te había pasado yo me acordé de que esa misma situación acuática le ocurrío a una de mis tias en su casa. Mi primo estiró de la cadena y aquello no podía pararse. Tuvieron que cortar el agua y todo. Jajajajaja.

Pa haberte matao, Eloi, Pa haberte matao...

¿sABES? Te imagino ahí, en el suelo, moviendo tus manos y piernas... y cantando "Willy Wonka..."

EEC ha dit...

Doncs no, no hi havia zurullos, afortunadament; era aigua neta i pura...però tinc un blau al colze que em fa un mal que t'hi cagues!!
I pa la Carla...ara no, perquè estic estudiant, però quan acabe...ai, quan acabe!!

Anònim ha dit...

Quan acabem, que jo estic corregint la tesi (o, almenys, faig com si...). Guapaso, queremo ve un dies en ese peaso de papé que e la lista de nota! Setembre, tremola.

I tu, Luky Luck, vente pa Valensia. Ritalàndia està sublim. Com mai (que no mai-te) Ja ho diu el Times (us ho promet!). Ui, si em sent Adrianeta que li dic Ritalàndia a la seua "CIUTAT SUPERBA!"

Anònim ha dit...

Aixina o allana.

Gran frase popular valensiana donde las haya (o halla...Si és que molta doctora i moltes hòsties però la xiqueta no sap escriure en castellà)