dijous, de desembre 01, 2005

Felicitats...II



4 comentaris:

JoanAlbor ha dit...

Tan de bo aquest dia puga ser cada vegada més de "felicitat", malarauradament em porta a records tristos de'amics i amigues que no van tenir la sort d'aguantar uns mesos més a que arribaren els avanços necessaris per seguir compartint amb ells aquesta humanitat que ens ha tocat viure. I també perquè els governs prenguen les mesures necessaries contra el blingdatge de les companyies farmacèutiques. Encara queda molta hipocresia també moral , però sobretot econòmica.
M'agrada el teu blog, coincidim amb els gustos :) morrisey, bowie, lans von trier.. seguiré passant per ací i llegin-te :)

Anònim ha dit...

Sortim al carrer i cridem!
Tots som aquí, en aquest món...

Anònim ha dit...

Grita ¡tengo SIDA!

Un dia com el que vaig viure fa prendre encara més consciència, i un costipat ben gran d'anar despullant-me per tot Madrit centre... tota una experiència, les reaccions de la gent front a aquesta malaltia son tan variades i inesperades... i de vegades decebedores, però amb els pocs que demostren humanitat en una societat tan deshumanitzada ja val la pena haver muntat tot el "tinglao". Les coses s'han de fer veure, els ulls de la gent no poden amagar-se davant la realitat als seus nassos.

TENGO SIDA. TENGO VIDA.

gon�al ha dit...

No renoves el blog?