divendres, d’octubre 07, 2005

Vixca València.

Ara que s'acosta el 9 d'Octubre, pense que tenim una sort immensa de viure en una de les ciutats més progressistes, tolerants i, perquè no?, divertides del món. En quina altra ciutat, si no, tenen una alcaldessa lesbiana i alcohòlica, i de fort caràcter "lumpen" a la qual, a més, adoren totes les dones d'alta alcúrnia i còctel pre-missal? I en quina altra societat es demostra tanta tolerància com per deixar que la Colla de Borderlines Valencians encapçalen i representen la diada del nostre poble? I no sols això; a més, els deixem que reivindiquen a la seva voluntat: a banda de la seva idea de llengua valenciana, com deia un amic, també hi haurà lloc per a la reivindicació de l'obligatorietat del Lego en les escoles, o la denúncia per la manca de pavimentació dels carrers de la ciutat amb xiclets sabor "fresa àcida", que són les dues coses que manquen en aquesta ciutat, i perfectament lícites de demanar. Ja sabem , però, que sempre hi ha coses per què avançar...

8 comentaris:

Mareta ha dit...

S'independenci, a canvi de Valenci!!!

;-)

Ya sabem que no se pot parlar catalan a Valencia perque mos volen invadir i eso no lo podem permitir. I lo escric en nostra llengua volguda que es el valenciano para que quede ben clar. VIXCA RITA!

P.D.: això dels xiclets sabor "fresa àcida" no estaria malament, s'haurà de començar a agafar com a reclam en la pròxima mani! :-)

Ai mare, semblem carrancs, cap a darrere enlloc d'avançar... com està el patiu que diria Tin...

Anònim ha dit...

Viva Valencia, las fallas y los petardos...

¿Dónde está ese güisqui?

Arrrrrrrrrrrrrg!



Y eso es todo lo que quería decir.

xouba ha dit...

BUNKER BARRAKETA...cuánto mal...

que la pròxima falla siga valencia sAnsera i tornem a començar, que segur hem fet alguna cosa mal des del principi

Anònim ha dit...

Carod, asqueros, vete'n a ca teua!

...quin serà el l'antilema d'aquest any?

doppelgänger ha dit...

Vixca Valencia, Vixca el Valencianismo bien entendido, Vixca l'Himne Rexionalt i toxs estos tres mandaments se resumixen en Uno:

VAXCA CERVANTEEEEES!!!


Jo tire cap a California, aquella decad[encia TAN fi/de/continent em xifla. All'i tamb'e s'on molt divertits sin'o enrecorda-t de Xchwarzenegger.

EEC ha dit...

Vist des d'eixe punt de vista sí que aniria a Califòrnia, sí. De fet, ara que ho dius, el Xchwarzenegger i Rita tenen molts punts en contacte. Besets a tots i totes!

Anònim ha dit...

Xelfer, que Cerbantes va en B alta. Quanta incultura!

Ahir vaig vore la llum: catalans a fer la mà! A la mani (reduïda, això sí) d'Endavant un home deia: si la catalana es la mateisa cultura que la valensiana, perque en Cataluña no tenen Moros y Cristians? A fer la güela! La he visto, la he visto.

El que no acabe d'entendre és que al meu poble no hi ha Moros i Cristians (i, en canvi, a Tarragona sí)...Ara que sé que Xàtiva és catalana, em desempadronaré. Açò no "po'ser"!

Cent ha dit...

cómo està el patio!!
i a eixos faxes els posen a primera fila per si a algú li pega a pegar tirs rollo yanquee, o al menys jo els posaria per això.