dilluns, de desembre 04, 2006

Música per a follar

La música i les cançons valen per a moltes coses...enfadar-se, emocionar-se, entristir-se, alçar l'ànim...en fi, què en diré, jo, del poder emocional de la música...i també, com no, pot valer per a posar-se calent, o per a quan un ja n'està, de calent. Per això, hui faré una llista de les cançons que per a mi són eròtiques...és una visió subjectiva (hi ha bona cosa de glam rock, i de cançons guarres), i no gens original, però és que jo en el tema del sexe tampoc sóc massa original, hehe. Tanmateix, la faig pública per si a algú li fa paper. També, per això, com que és una llista personal, faig extensiva la proposta, a vore quines són les cançons que fan pujar el color de les galtes a la gent!

1: Let's get it on, de Marvin Gaye. Evidentment. Qui no es pose calent amb aquesta cançó, és que és d'un altre planeta.

2: Venus in furs, de The Velvet Underground. Desde la primera vegada que la vaig escoltar, que desperta en mi una serie d'imatges no molt sanes, que em posen nerviós: cuir, botes, perversió, Sade...

3: Moonage Daydream, de Bowie. Rock star attitude, provocació, purpurina...i Bowie, per supost.

4: Baby's on fire, de Brian Eno. Cançó tòrrida, elèctrica, i molt guarra, sobretot si la canta Jonathan Rhys Meyers en Velvet Goldmine. Sí, el moment de la felació amb la guitarra és una còpia de la cançó anterior, però és que el Rhys Meyers i Ewan McGregor estan molt més bons que Bowie, les coses com siguen.

5. Dirt, de The Stooges. Foc, tensió; perversió, també. I força, molta força.

6. Je t'aime (moi non pus), de Serge Gainsbourg i Jane Birkin. És la més típica de totes, ho se, però no em negareu que és una parada obligatòria; quins gemecs! No cal explicar-la, no?

7. En Melody, també de Serge Gainsbourg. Inclosa dins del disc L'histoire de Melody Nelson; un disc temàtic on el senyor es lliga a una adolescent, interpretada per la seua companya, la també joveneta Jane Birkin, la qual mor en un accident d'avió. Genial (en realitat qualsevol tema del disc podria valer, però en aquesta, el funk i la risa histèrica de la bellíssima Jane Birkin poden posar nerviós a més d'un).

8. 20th century boy, de T. Rex. La majoria de les cançons de Marc Bolan també podrien estar ací (The Slider, per exemple), però aquesta diu "I'm your toy, you'r 20th century boy...". Sense comentaris (per cert, he dit que m'agrada el glam?).

9. Slow, de Kylie Minogue. Jo tinc debilitat per esta xica, i especialment per aquesta cançó. Una i altra perquè, de tan poc subtils com són, les trobe eròtiques i paròdiques alhora.

10.All is full of love, de Bjork. Anava a posar Where is the line?, però no tot ha de ser sexe gorrino...jo també tinc sentiments i, amb aquesta cançó, i el seu video, també es pot posar un calent i emocionar-se al mateix temps.

5 comentaris:

xouba ha dit...

Pràcticament et podria posar bona part de la discografia de Depeche Mode (encara que tires més pel glam). In your room o I want you now són cançons que em tornen boja. I bueno, la cançò de Home, però eixa no és per a follar, sino per a que te la cante Martin L. Gore a l'orella per a després...

però crec que em quede amb In your room...pegale una miradeta a la lletra. I es que entre els dos (Dave i Martin) no cal ni que se me toque.

I no has pensat en Massive Attac? també també...això ho parlava l'any passat amb la madrilenya.

Fins i tot Anthony té un punt eròtic...you are my sister...

vaja...veig que em pilles tonta este matí.

V. Revert ha dit...

Sí sí, jo secunde la candidatura de Massive Attack, especialment el 'Mezzanine'. També Goldfrapp i per descomptat, la banda sonora de 'Las Vírgenes Suicidas' de Air.

EEC ha dit...

Vaja, veig que sou tots molt "técnico/as"...i m'acabe d'adonar que efectivament estic fet un ranci en temes musicals, hehe. Me'ls apunte.

Doncs sí, DM podria valer (com no), i Massive Attack, doncs també, no ho havia pensat (eixos baixos que retumben), però a mi sobretot MA em fan ganes de fumar porros -amb la lluma apagada, això sí. I jo sempre apostaré pel rock'n'roll =).

Anònim ha dit...

Secunde la banda sonora de "Las vírgenes suicidas", el "Mezzanine", como no Marvin Gaye en general, i he de dir que amb Marlango a mi m'agafa també de tot, serà per què està la Watling per enmig? :-P

Anònim ha dit...

Joder, pues yo me quedo con "In fiction" de ISIS, emo´ción in crescendo