dimarts, d’agost 22, 2006

Advertisment

Cercar paraules és bonic. Saber d'on venen també: encara que no sigues especialista en la matèria, és tot un divertiment vore com evolucionen les formes i els sentits d'eixes coses que anomenem paraules. I també, és bonic, simplement, gaudir de la bellesa formal, sonora, que tenen alguns mots.

Doncs amb això juga l'autor del recent blog, Etimologies,que hi ha ací a la dreta. I dic juga amb tota la transcendència del mot, perquè el que ell pretén, més que analitzar, o estudiar, és gaudir, i fer gaudir, de les paraules. I això és bonic, i no és cap tonteria. Més, això ho pot fer perquè si hi ha alguna cosa que caracteritze al seu autor (també responsable de Pans de pessic) és la curiositat inesgotable, i la voluntat d'encuriosir els demés; sempre, però, amb la senzillesa com a premisa. Perquè allò que més li preocupa al meu amic Gonçal són, primer de tot, les persones. I això hui en dia és important.

(Ara que ja t'he tret de l'anonimat, senyor Lopez-Pampló, hauràs de agafar-t'ho més seriosament, eh?)

1 comentari:

gon�al ha dit...

Gràcies per les teues paraules. I, en efecte, ara que el meu blog secret ha quedat descobert, crec que hauré de tornar a calfar-me el cap amb noves paraules. De fet, demà faré unes gestions per a tindre més dades per a dur avant el blog. Les pròximes paraules (no sé en quin orde): dantesc i prepuci.

Ale!