dijous, de gener 12, 2006

Estic indignat

Donc sí; hui m'he enterat de dues notícies ben tristes: d'una banda, resulta que volen censurar una escena de la nova pel·lícula de Colin Farrell, The new world de Terrence Malick, perquè, al eixir nuet d'un riu, el seu "membre viril", de tamany desmesurat sembla ser, astorava el públic i desviava l'atenció de l'escena. A més, els productors de la nova pel·lícula de Superman volen borrar-li el paquet del protagonista per la mateixa raó.

Quina oportunitat perduda, quina llàstima! Sembla que els executius de Hollywood, a banda de ser uns beats sense solidaritat, no entenen que han perdut l'única oportunitat de fer que una persona com jo anés a veure una pel·lícula com eixa. Xe.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gorrinot!
i els dialegs? i la fotografia? i al decoració? i....? la de feina q fan centenars de personetes, pensa en els pobres peons de decoració...per a q gent com tu sols mire els pakets de horribles actors...
no tens perdó,
trankil si algún dia un insensat productor em paga una peli nu borraré estos planos... asegurat:p

Anònim ha dit...

Més indignacions: Als EUA ja han començat a censurar la pel·li dels cowboys gays (de culte!) que s'estrena a les sales valencianes el pròxim dia 20. I això no és tot: a l'Índia 10 homes esperen la pena de mort per mantenir relacions "antinaturals". Continue?

Sandra ha dit...

El món sencer és gai, o és que encara no ho sabieu(amb el degut respecte al senyor Lucas), el que passa és que els que no ho volen assumir ho sensuren, així es que jo em solidaritze amb els admiradors del paquet, que mentre em fixaré en la fotografia i totes eixes cosetes, o estaré pensant en les meues...
Tot açò per saludar-vos a calurosamente a totes i tots.

Revolució paquetil i altres JA!!!

B7s

gon�al ha dit...

Ah, que Colin Farrell la té gran? Oh, aquella noble nissaga dels Gary Cooper, Errol Flyn i companyia!

EEC ha dit...

Visca, i a la vista.
=P