dimecres, de novembre 09, 2005

The filthiest person alive

L'altre dia vaig veure, per fi! una de les pel·lícules més amorals, perverses i transgressores del segle XX: Pink Flamingos, de John Waters, protagonitzada per la fantàstica Divine, en el paper de la "persona més repulsiva del món". Brutal. La pel·lícula més heavy i més trash que he vist mai, i amb les imatges més fortes i desagradables, totes a ritme del rock de finals dels 50: no vaig a desvelar-ne cap, però tan sols diré que l' "escena del gos", mundialment famosa, no és, ni de bon tros, la més desagradable...

La pel·li, estrenada el 1972, conta la història de Divine, que és retada per una parella que pretén usurpar-li el títol, tan estimat per ella, de "la persona més repulsiva en vida"; per això s'han dedicat a fer les mil perversions i crims. Però ningú supera a Divine i a la seva colla (una mare obsesionada amb menjar ous, una "amiga" que viu amb ells, i el seu estimat fill pervertit). Impagable el discurs polític on explica el seu "programa": sí a l'assassinat en primer grau! sí al canibalisme!

En fí, com diu John Waters de la seva obra, una bomba fílmica no apta per a estómacs delicats, però que a mi m'ha fascinat. Tant, que crec que vull lluitar pel títol...

PD: Ja m'he l'he gravada, i ara vaig a per la resta de les pel·lícules.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Karinyet, no cal que comences a lluitar pel títol, que amb un psicòpata ja en tenim prou!

Per cert, a Madrit, els dijous, el "8 y medio" (la discoteca on us vull portar que els grans Putilatex anomenen en la cançó) es diu "Pink Flamingos" y es d'ambient. Jo encara no hi he anat, així que no sé dir-te si hi ha alguna relació... ja investigaré!

EEC ha dit...

Pel que jo se, el "8 y medio" és un antro de popis moderns: ho se perquè www.supervago.com l'anomena molt, i diu que sempre està allí.

Nena, hem de veure les pelis de John Waters i Divine junts (Polyester, Female Trouble, Hairspray i Pink Flamingos). Let's Trash!!

Mareta ha dit...

No Ewok, no ets tu, jiji, tu ets un tros de pa!

Eloiet! Jo vull veure la peli amb tu, anar al "8 y medio" amb tu, agafar un pet dels xulos (rotllo Gossa Sorda a Pego) amb tu! Vull fer moltes coses amb tu! I tu ala, ben lluny, quina poca vergonya! Ja estàs venint a veure'm!

Bueno, de moment t'ho perdone perquè jo vaig la setmana que ve i perquè estic en ple estrés de meitat trimestre, que si no...

I miss iu and I love iu + q l'hòstia!

Cent ha dit...

ai, jo vull veurela, encara que despres pot que somie amb la divine i tampoc em fa molta ilusió,,, hi ha que ser valent..

besets i avore quan ens veguems quee stic de un asco que dona asco. Au cacau

Sandra ha dit...

Jo amb curts fotogrames entre becà i becà ja vaig tindre prou. Que jo soc molt sensible!
LO, fes el favor de cuidar-me (si pots un poquet més,gg)
Ara, amb l'altra, (que com ja saps no m'anrrecorde del nom), vaig caure "postrada" a los bajos de la DIVINE!
Tinc mono!
Divine intravenosa, JA!
Piquinhos mil!

Sandra ha dit...

DIVINE PARA TODOS!

EEC ha dit...

Ai la meua xica, que és molt sensible ella, ;) Doncs au, ja ho sabeu tots! Visca Divine!!!

I tu sí que em cuides, fent-me cafeses tots els dies...