dissabte, de setembre 17, 2005

"payasas guapas"

Avís per als qui fa uns anys anaven dient coses com "ese bolso es del Zara", o "te chorrea el helado Elena...": ja podeu anar substituint-les per "te pongo producto?", "somos un grupo de payasas guapas" o "quiero A, però no puedo porque B", perquè m'he comprat el DISC!!! de Feria o, el que és el mateix, Les Biscuits Salés sense Araceli. Un munt de cançons fetes per elles i Hidrogenesse (per cert, Hidrogenesse a València JA!!!), amb la col·laboració de Manolo, que segueix en la línia del súpersingle famós, i del qual puc pressumir de tindre'l original :) : hip-hop cutre que parla sobre realisme costumbrista, i tal i qual..., però amb alguna cançó més madura, com "Todo lo contrario".
Resumint: "ese pedazo de disco" que han tret, i que aguanta les espectatives que tenia sobre elles.

6 comentaris:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
xouba ha dit...

SENTIRLO QUIERO...A MI EM FASCINA EL DISSENY...OOOO...DEBO DECIR.

EEC ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
EEC ha dit...

Vull dir, estimat senyor Miq, que, al contrari que el (súper)síngle, que era més frívol i "inconscientment juvenil", en aquest es nota més la maduresa que aporta l'experiència vital. Per exemple, el pas del temps, la pèrdua de la innocència, les referències artístiques, o la impossibilitat d'aconseguir tots els teus objectius. Nogensmenys, és evident la cullerada del nucli dur d'Austrohúngaro.

Açò que acabe de dir, tan pedant, és perquè no quede cap dubte que jo les prenc molt seriosament :P

Mareta ha dit...

"te pongo producto?"

uuuuuuuuooooooooooooooooooooo

ardo en ansias de deseo de tenerlo... I CAN'T WAIT ANYMORE!!!

creia fermament que res podria superar el (super)single, jiji, de les úniques i irrepetibles BISCUITS (las cuatro biscuits juntas, bueno bueno bueno, se me va a rizar el pelo!) però el teu post fa trontollar els meus pensaments... com et vaig dir ahir... PASAMELO YA, PERO YA YA YA YA YA!!!!!!!

I'll be waiting for you... :-D

Anònim ha dit...

"Ese bolso es de Zara y yo me lo iba a comprar...". Només de pensar que existeix res més bo (i poètic, xa!) que aquesta meravellosa estrofa que haurien d'ensenyar a les escoles..."se me caen las bragas", com deia Arantxa (la hijadeputin!).