dimecres, de setembre 28, 2005

EXP! EXP!

Bé nens, ací va un altre festival, el cap de setmana següent al Green Space -per cert, ja se la programació: si algú té interés, que "es pose en contacte amb mi". Tingau interés, va... :).
L'OBSERVATORI (4 i 5 de Novembre) d'aquest any va farcidet de grups que seran interesants per a alguns: per exemple, Rinoçerose i Cycle (per al senyor Mactiste), Funkstörung (per al senyor Xelfer de fa dos anys xP), Lali Puna, per a tots i, oh, meravella! Experience!! El temps que fa que vull tornar-los a veure! EXP, per a qui no els conega, és un dels millors grups de rock europeus actualment: proclamen un rock tens i evolucionat cap al rap, el jazz, l'electrònica...i sempre amb molta lucidesa i mala hòstia política: rock per a tensar tant els músculs com el cervell, i que jo els vaig veure en un FIB ja llunyà, i em van deixar estupefactes. A veure si algú s'apunta...
P.D: No pose cap enllaç perquè la pàgina del festival no està encara acabada, com tot el que es fa ací: quatre coses mínimament diferents que proposa la Rita, i ningú s'entera. En fi.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

oh! què guachi! jo també tinc ganes de vore els "experioooons" =)

kisses

per cert, qui ta dit que no eres trascendent que li pegue una patà?

Anònim ha dit...

M'apunto! Jo vull veure Rinoçerose...i ja que estem, "pos lo atre tamé". Més informació! Quins dies dius que és? Anem, anem! Ei, Greenspace...Crec que faré una super inversió i aniré divendres i dissabte...Ja saps on s'aconsegueixen les entrades?